Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Eerste wedstrijdperiode ONK Onderwaterfoto en -video geannuleerd

Helaas! De eerste geplande wedstrijdperiode van de foto- en videokampioenschappen gaat niet door. De wedstrijd start vanaf de tweede wedstrijdperiode (22 juni t/m 29 juni).

 

Foto: René Weterings, Open Nederlands Kampioen 2019

De organisatie vindt het belangrijk dat iedere deelnemer voldoende tijd heeft om te oefenen. Doordat de grenzen tussen België en Nederland zeer waarschijnlijk vanaf 8 juni pas weer open zijn, hebben we besloten de eerste wedstrijdperiode te annuleren. Belgische deelnemers hebben dan tussen 8 juni en 22 juni voldoende tijd om op de Nederlandse duikplekken te oefenen.

Onder voorbehoud van eventueel verscherpte maatregelen van de Nederlandse overheid gaat de tweede wedstrijdperiode door. Ook als de grenzen tussen België en Nederland dan nog gesloten zijn.

Protocol
De NOB heeft samen met NOC*NSF, de landelijke overheid en PADI een protocol voor de duiksport opgesteld zodat er binnen de regels van de 1,5mtr samenleving veilig gedoken kan worden. Alle duikers en dus ook deelnemers aan de wedstrijd worden opgeroepen zich daaraan te houden. Een belangrijk onderdeel van het protocol is om drukke duikplekken te vermijden en het aantal duikers op duikplekken te spreiden.

Videowedstrijd
Deelnemers aan de videowedstrijden mogen voor hun video bovenwateropnames maken. Dit mogen ze doen vanaf de eerste wedstrijddag van de eerste wedstrijdperiode tot en met de laatste wedstrijddag van de laatste wedstrijdperiode. Voor deze deelnemers geldt dat de bovenwateropnames vanaf 22 juni 6.00 uur gemaakt mogen worden.

Wedstrijdperiodes
Periode 2        maandag 22 juni 6.00 uur tot maandag 29 juni 6.00 uur
Periode 3        maandag 27 juli 6.00 uur tot maandag 3 augustus 6.00 uur
Periode 4        maandag 17 augustus 6.00 uur tot maandag 24 augustus 6.00 uur
Periode 5        maandag 31 augustus 6.00 uur tot maandag 7 september 6.00 uur
Periode 6        maandag 7 september 6.00 uur tot maandag 14 september 6.00 uur

Heb je vragen, stuur ze naar info@fotokampioenschap.nl.

www.fotokampioenschap.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief