Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Een snotolf die zijn nest bewaakt

Duikreporter Bert vond het weer eens tijd voor een duikje, dit keer op jacht naar een snotolf. Lees zijn verhaal en bekijk zijn film!


Datum: 17-3-2017
Duiklocatie: Sint Annaland

duikreport-call-to-action-350x85

Het was weer eens tijd voor een duikje.

Ik ging weer voor de snotolf, dus koos ik voor Sint Annaland. Het zicht was bijzonder goed, dat was een meevaller.
Ik dacht dat ik wist waar de snotolf zat: Dus niet (helemaal).

Bert-Peters-17-3-2017-ine-48652

Om op DE plek te komen zwom ik tegen de stroom en dat viel tegen want het stroomde harder dan verwacht. Helaas geen snotolf dus drift ik met de stroom mee terug en na een paar minuten: Yes daar is hij! Hij keek me aan alsof hij wilde zeggen: waar bleef je nou…….?”. Deze snotolf had ook een nest te bewaken: Hij probeerde me elke keer weg te lokken. Zodra ik ook maar iets te kort bij zijn nest kwam ging hij er recht voor hangen.

Uiteindelijk ben ik een half uur bij de snotolf geweest en heb mooie opnames kunnen maken.

Het was weer een topduik!

Dit bericht delen

Bert Peters
Bert Peters

Ik ben padi o.w.d. en ik duik sinds 1999. De teller staat inmiddels op 850 duiken. Ik duik wekelijks in Nederland en tijdens vakanties in het buitenland vaak samen met mijn dochter. Mijn favoriete duikstekken zijn in Zeeland, ik probeer ook alles zo goed mogelijk vast te leggen op film en deel deze dan graag op Facebook en Youtube.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten