Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Een snotolf die zijn nest bewaakt

Duikreporter Bert vond het weer eens tijd voor een duikje, dit keer op jacht naar een snotolf. Lees zijn verhaal en bekijk zijn film!


Datum: 17-3-2017
Duiklocatie: Sint Annaland

duikreport-call-to-action-350x85

Het was weer eens tijd voor een duikje.

Ik ging weer voor de snotolf, dus koos ik voor Sint Annaland. Het zicht was bijzonder goed, dat was een meevaller.
Ik dacht dat ik wist waar de snotolf zat: Dus niet (helemaal).

Bert-Peters-17-3-2017-ine-48652

Om op DE plek te komen zwom ik tegen de stroom en dat viel tegen want het stroomde harder dan verwacht. Helaas geen snotolf dus drift ik met de stroom mee terug en na een paar minuten: Yes daar is hij! Hij keek me aan alsof hij wilde zeggen: waar bleef je nou…….?”. Deze snotolf had ook een nest te bewaken: Hij probeerde me elke keer weg te lokken. Zodra ik ook maar iets te kort bij zijn nest kwam ging hij er recht voor hangen.

Uiteindelijk ben ik een half uur bij de snotolf geweest en heb mooie opnames kunnen maken.

Het was weer een topduik!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief