Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Ricardo Kleinjan – Een duikje in macrostand

Ricardo duikt onder met prachtig lenteweer. Zijn fotocamera gaat mee en staat op de macrostand, bekijk zijn resultaten in een nieuw duikreport.


Datum: 12-3-2017
Duiklocatie: Zoetersbout

duikreport-call-to-action-350x85

Het eerste lenteachtige weekend is een feit! Een duik bij Zoetersbout zou nu toch wel heel leuk zijn! Zo gezegd zo gedaan! Ik dook samen met een club enthousiaste duikers uit mijn duikvereniging. Het was ondanks het prachtige duikweer toch nog steeds akelig rustig op de parkeerplaats waar ik me geen seconde aan stoorde!

Ricardo_Kleinjan_12-3-2017_DSCI0432-48347

Ricardo_Kleinjan_12-3-2017_DSCI0462-48347

Ricardo_Kleinjan_12-3-2017_DSCI0473-48347

Vrijwel windstil en een superglad wateroppervlak plus een mooi winters zicht gaven voor mij de rust om eens even een foto duikje te wagen aan de macro stand. Ik besloot mij te richten op texturen van onderwaterleven en, vrij traag bewegend onderwaterleven. Goh wat valt er nog een hoop te leren op het gebied van instellingen en het uiteindelijke zien van je plaatje! Maar ach het was een gezellige dag met leuke mensen en heel mooi weer voor een prachtige duik!

Tot de volgende belevenis!

Groet,

Ricardo

Ricardo_Kleinjan_12-3-2017_DSCI0423-48347

Ricardo_Kleinjan_12-3-2017_DSCI0431-48347

Dit bericht delen

Ricardo Kleinjan

Mijn naam is Ricardo Kleinjan een erg enthousiaste duiker al sinds 2011! Geen duik gaat voorbij zonder mijn camera, dubbelset en een gezonde dosis onderwaterleven. De meeste duik uurtjes worden gespendeerd in Zeeland, ik hou enorm van macro critters. Tevens ben ik erg geïnteresseerd in het technische duiken en hoop ik langzaam door te kunnen groeien. Tot die tijd leg ik alles keurig vast op de gevoelige plaat. Ik interesseer mij erg in het filmen maar voornamelijk ook fotografie onder water. ik hoop met mijn beelden een heel mooi verhaal te gaan vertellen over de boeiende onderwaterwereld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten