Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Eduard Bello – Op pad met JackieO

Eduard Bello duikt voor de tweede keer bij de Zeelandbrug en filmde zijn ervaring.


Datum: 7 mei 2016
Duiklocatie: Zeelandbrug

duikreport-call-to-action-350x85

Mijn tweede duik bij deze o zo mooie stek. Wat een leven. De vele vlokken versperden regelmatig het zicht, maar door mijn buddy miste ik niets.
De stroming was net na de kentering begonnen en maakte het fotograferen er niet makkelijker op. Maar oefening baart kunst. Deze tweede duik smaakt naar meer en het is wel bijzonder fijn wanneer je een buddy hebt die bijna blindelings de weg weet.
Míjn lamp stopte na 30 min. en had gelukkig mijn Gopro LED lamp bij me, waardoor ik toch redelijk zicht had, maar optimaal was dat niet. Filmpje is deel III met het meeste gepotte leven.

Dit bericht delen

Avatar
Eduard Bello

Ik duik nu een aantal jaren en wordt er alleen maar enthousiaster door. Het mooiste is dat door regelmatig te duiken ik steeds meer tijd kan nemen en nu pas leer goed rond te kijken. Vooral tijd nemen is een vereiste, maar dat valt af en toe nog niet mee. Vind het bijzonder fascinerend wat ik telkens weer in onze wateren tref. Hoop nog veel moois te zien en vast te kunnen leggen. Af en toe met een wedstrijd meedoen verhoogt mijn plezier en daarbij behorende feedback is geweldig. Ik hoor dan ook steeds: Veel oefenen en probeer je aan de 10 regels te houden..... Hoop dit nog lang te kunnen doen met enthousiaste duikers om mij heen. Duik nu met een Olympus PEN 7 met een INON 2000 en Z240.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *