Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Foto en film / Nederland / Nieuws

Dynamische fotowedstrijd gaat verder op Facebook

De eerste Dynamische DuikeninBeeld Fotowedstrijd was een succes. Op Duikvaker 2014 beleefde deze wedstrijd annex expositie zijn première. Na de beurs gaan we nu verder op Facebook.

d2Volle wanden met grote foto’s, allemaal afgedrukt door Adrie Nillesen van Pixel Print uit Amsterdam.Een groot aantal foto’s was al vóór Duikvaker geprint, een ander deel werd op de stand van DuikeninBeeld afgedrukt.

De dynamische wedstrijd, naar een idee van Ron Offermans, was een succes. Aan het begin van beide beursdagen hingen er 26 foto’s op de wanden. Het publiek kon elk uur stemmen. Op het hele uur werden drie foto’s op de wand (die het minst favoriet waren bij het publiek) vervangen door drie nieuwe foto’s die ter plekke waren geprint.

Aan het eind van de dag werd de winnaar door een vakjury, bestaande uit Ron Offermans, Peter Verhoog en Marco Heesbeen, gekozen. Op de zaterdag ging alle eer naar Peter de Maagt, op zondag was de eerste prijs voor Robert Klaassen. Beide fotografen wonnen een flipadapter, die beschikbaar  was gesteld door Onderwaterhuis.NL.
Ook onder het stemmende publiek werd een prijs verloot. Peter de Ridder en John Haverkate waren de gelukkige winnaars van de Ikelite Gamma LED duiklamp, ook beschikbaar gesteld door Onderwaterhuis.NL.

Facebook
d1De wedstrijd gaat verder op Facebook en loopt tot en met 28 februari. Facebook-fans en -vrienden kunnen de hele maand de foto’s ‘liken’ die zij mooi vinden. De foto met de meeste likes wint. De maker krijgt van Onderwaterhuis.NL een cursus Beeldbewerking. Ook onder de stemmers wordt deze cursus verloot.

De wedstrijd annex expositie werd mogelijk gemaakt door:

Dit bericht delen

Redactie DuikeninBeeld

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Mail ons op redactie@duikeninbeeld.tv.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *