Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Foto en film

Dynamische foto-expo 2017 is groot succes

De Dynamische foto-expo die tijdens Duikvaker 2017 alweer voor de vierde keer werd gehouden, was opnieuw een groot succes. Niet alleen in de voorinschrijving werden vele foto’s ingestuurd, ook tijdens de beursdagen werden foto’s ingeleverd en geprint. En er zijn winnaars!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Janny Bosman – winnaar categorie Nederland op zaterdag


Gino-Symus_winnaar_dynfoto2017

Gino Symus – winnaar categorie Buiten Nederland op zondag

De Dynamische foto-expo en -wedstrijd vond plaats op de stand van DuikeninBeeld. Fotografen konden hun foto inzenden of ter plekke inleveren, waarna de foto op groot formaat werd geprint. De dynamiek zat ‘m in het elk uur wisselen van foto’s – vier eruit en vier erin. Welke foto’s dat waren werd bepaald door de bezoekers van de beurs die elk uur hun stem konden uitbrengen.
Aan het eind van beide beursdagen bepaalde een vakjury welke van de nog hangende foto’s de dagwinnaar Nederland en de dagwinnaar Buitenland werden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadieh Schellekens – winnaar categorie Buiten Nederland op zaterdag


Arco-de-Man_winnaar_Dynfoto2017

Arco de Man – winnaar categorie Nederland op zondag

Winnende foto’s
De winnende foto’s werden op zaterdag gemaakt door Janny Bosman (categorie Nederland) en Nadieh Schellekens (categorie Buiten Nederland). Op zondag gingen de prijzen naar Arco de Man categorie Nederland) en Gino Symus (categorie Buiten Nederland). Zij wonnen prijzen die beschikbaar waren gesteld door Onderwaterhuis.NL.

Ook onder de stemmers werden prijzen verloot. De Cressi Spazio duiktas ging op zaterdag naar Richard Wilting en op zondag naar Dicky Boele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Marc Van den Broeck – winnaar beste haaien- en roggenfoto

Beste haaien-/roggenfoto
De Dutch Shark Society riep de foto van Marc Van den Broeck uit tot beste haaien-/roggenfoto – de foto blinkt uit in creativiteit. Marc ontvangt een cheque ter waarde van 100 euro.

Duikvaker-foto
Ook de organisatie van Duikvaker koos een favoriet. De foto van Henry Franken zal in de campagne rond Duikvaker 2018 gebruikt worden.

HenryFranken_Duikvaker_winnaar2017

Henry Franken – winnaar Duikvaker-organisatie


En nu… stemmen op Facebook

De Dynamische fotowedstrijd en -expo gaat vanaf dinsdag door op Facebook. Tot en met 28 februari kun je je favoriete foto(‘s) liken. De maker van de winnende foto mag een cursus Beeldbewerking of PEN volgen bij Onderwaterhuis.NL. De winnende stemmer krijgt een Vuelo tas van Cressi.

De Dynamische fotowedstrijd en -expo 2017 is mogelijk gemaakt door:

Dyn-fotowedstrijd_logobalk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief