Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial / Reizen

Duikweekend in Duitsland – duiken en overnachten bij Aqua Love

Heb jij ook zo’n zin in een gezellig duikweekend met je vrienden? Net over de Duitse grens kun je duiken én overnachten bij NL Duikcentrum Aqua Love.

NL Duikcentrum Aqua Love zit net over de Nederlandse grens in Duitsland in een landelijke omgeving. Naast ons duikcentrum hebben wij een Bed & Breakfast met duikfaciliteiten.

Met jaren ervaring op dit gebied weten wij – en wij, dat zijn Peter en Ineke Houniet – precies waar een gezellig duikweekend aan moet voldoen. Bij ons heb je mooie kamers, gratis wifi, gezellige groepsruimte, zowel binnen als buiten, lekker eten en drinken voor een all-in prijs. Faciliteiten zijn onder andere: lokale duikinformatie, fles vullen, uitrusting spoelen en drogen.

Het duiken

In de directie omgeving zijn er diverse leuke zoetwaterplassen waar je kunt duiken.

Duiken doe je met je eigen uitrusting en groep. Alle duikstekken zijn ook geschikt voor beginners en er zijn geen speciale uitrustingseisen. Gemakkelijke instap en voldoende parkeerruimte – en ook geen horde duikers.

Om te duiken heb je bij de meeste duikstekken wel toestemming nodig van de lokale autoriteiten. Dat laatste regelen wij voor jou. Vooraf krijgen jullie informatie over de mogelijkheden en maken wij een dagindeling, regelen de toestemming en er wordt een briefing met details gegeven voor iedere duik.

Duikstekken

Het leuke aan het duiken hier is dat elke duikstek anders is. De meeste plassen worden beheerd door een visvereniging die er tevens voor zorgt dat de visstand en waterkwaliteit goed blijft.  Het zicht is over het algemeen goed tot zeer goed, je kunt dus mooie onderwaterplaatjes schieten. Wij hebben ook nog een onderwater navigatieparcours beschikbaar waar je deze skills kunt oefenen als je wilt.

Grote keuze uit workshops

Je kunt bij ons duikworkshops volgen. We geven meer dan 40 verschillende workshops. Kijk op onze website voor meer informatie.

Meer weten?

Meer weten over duiken en overnachten bij Aqua Love?  Download hier de flyer of neem contact op over alle mogelijkheden.

Krijg je geen groep bij elkaar of lukt het vanwege werk niet in het weekend, dan kun je ook alleen komen. Wij zorgen dat er iemand met je meegaat als buddy en gids.

NL DC Aqua Love
Peter en Ineke Houniet
Grenzweg 5,
26906 Neudersum, Duitsland
Telefoon +31 653972827

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief