Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Onderwaterfotografie voor beginners

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Edwin van der Sande bijvoorbeeld!

Fotografeer je nog niet zo lang onder water en heb je allerlei vragen? Of wil je ermee beginnen maar weet je niet waar? Onderwaterfotograaf Edwin van der Sande zit aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld klaar om je te helpen.

Als je net begint of net begonnen bent, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je ziet de meest uitgebreide camerasets met alle toeters en bellen het water in gaan maar ook duikers die lekker simpel met een compactcamera onderduiken. Wat heb je nodig? Hoe kun je het best beginnen? Wat heb je er nog meer bij nodig en hoe kun je de volgende duik je foto’s weer net iets verbeteren – ook de grote fotografen zijn ooit bij het begin begonnen!

Schuif samen met andere beginnende fotografen aan de thematafel aan en deel de uitdagingen die je onder water tegenkomt. Stomme vragen bestaan niet. Je zult zien dat je na een bezoek aan deze thematafel weer een stukje verder bent!

OLYMPUS DIGITAL CAMERASnotolf_Sony_NEX5OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer?
Zaterdag 15:30 uur
Zondag 10:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Naar meer foto’s van Edwin van der Sande….

Naar verhalen van Edwin van der Sande…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief