Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – De magie van grotten

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Grotduiker en technisch duikinstructeur Ferry Schram neemt je mee in de magische wereld van de grotten.

Duiken is een passie! Zeker voor Ferry Schram, die voor werk én privé duikt – de brandweerduiker is ook recreatief en technisch duiker én instructeur. Maar zijn grootste passie binnen het duiken is grotduiken en grotsystemen exploreren. Elke keer weer heeft hij dat gevoel van wow!!!

De hele wereld reist hij over om in de mooiste, meest indrukwekkende grotten te duiken – in Frankrijk, in de grottenstelsels van Mexico. Maar ook werkt hij mee aan projecten en brengt hij grotten in kaart, neemt hij bodemmonsters en verkent hij de grotten verder. Bijvoorbeeld in het kader van het Fourbanne Exploratie Project – samen met een groep vrienden verkent hij in zijn vrije tijd een grottenstelsel.

Wil je meer weten over grotduiken? Is het iets voor jou? Waar moet je beginnen? En welke grotten zijn mooi om in te duiken? Of heb je zelf ervaringen die je wilt delen? Schuif dan aan de Thematafel aan bij Ferry, luister naar zijn verhalen, deel je eigen belevingen en stel vragen. Kortom, laat je inspireren!

Wanneer?

zondag 15:30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief