Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker Thematafel – Freediving, let’s do it!

Inspiratie, informatie en interactie – daar draait het om aan de Thematafels op de stand van DuikeninBeeld. Freediving is voor iedereen! En het is écht leuk!

Nanja met dolfijnen
Foto: Joost Boerman.
Foto: Enker

Freediven, duiken op één ademteug, het geeft je een ultiem gevoel van vrijheid. Nanja van den Broek (zaterdag) en Danny Martherus (zondag) nemen je mee in de wereld van het freediven aan de Thematafel bij DuikeninBeeld. Beiden hebben al menig freediver in Nederland opgeleid én hebben hun sporen benieuwd binnen de wereld van het freediven, Nanja vestigde zelfs een wereldrecord.

Ze vertellen je meer over deze ontspannende tak van sport die vele verschillende disciplines kent en zo veel mogelijkheden biedt. Ze geven je handige tips en laten je zien dat je met een paar ademhalingstechnieken weer langer je adem vast kunt houden – je zult verbaasd staan over jezelf! Bovendien… die technieken zijn ook in het dagelijks leven een uitkomst.

Heb je interesse? Schuif aan en doe mee!

Wanneer?

zaterdag 11:30 uur (Nanja)
zondag 14:30 uur (Danny)
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief