Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Fotografie – Samen stappen maken

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. René Weterings bijvoorbeeld!

Rene Weterings - Gehoornde slijmvis Dreischor Gemaal

Onderwaterfotografie is leuk! Je kunt er uren mee bezig zijn, zowel onder als boven water. Maar heb je wel eens het gevoel dat je niet verder komt en eigenlijk ook niet weet aan wie je vragen kunt stellen? Vrees niet, je bent echt niet de eerste en enige met dit probleem. Maar het is een probleem dat je kunt tackelen! Mogelijk zijn er andere onderwaterfotografen binnen je duikclub of kennissenkring. Je kunt je ook aansluiten bij reeds bestaande fotoclubs. Leer van elkaar door kennis met elkaar te delen.

Rene Weterings - Bubblemaker modelfoto kind René Weterings - Meerval, Toolenburgerplas, Zoet, fisheye, vis

René Weterings, die in 2016 goud won in de categorie Thema van het Nederlands Kampioenschap, neemt zijn ervaring met Aquashot-regio’s en Facebook-groepen mee en vertelt op de Duikvaker aan de thematafel van DuikeninBeeld hoe je verder komt door krachten te bundelen. Hij geeft antwoord op vragen als: Hoe organiseer ik zoiets? Wat is de doelgroep? Welke afspraken maak je met elkaar? Welke doelen stel je met elkaar? Wat heb je nodig?

Wanneer?

zaterdag 11:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een Aladin Sport duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Naar meer foto’s van René Weterings….

Naar verhalen van René Weterings…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief