Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Een korte videoclip maken

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Gery Beeckmans bijvoorbeeld!

Thematafel - Gery BeeckmansLekker gedoken? Leuke vakantie gehad? Mooie beelden gemaakt met je actiecamera? En nu… Gery Beeckmans legt je aan de thematafel uit hoe je snel en makkelijk een leuke clip maakt.

Je bent weer thuis en je wilt niets liever dan familie en vrienden laten zien hoe je duiken waren. Maar zij zitten niet te wachten op eindeloze filmpjes en beeldverhalen. Een leuke, korte videoclip, dat is wat zij willen zien en wat je aan hen wilt laten zien.

Fotocamera’s met filmfunctie, actiecamera’s, videocamera’s, er zijn heel veel mogelijkheden voor een duiker om de onderwaterwereld naar ‘boven’ te halen! Maar dan… wat doe je met al die beelden?

Gery Beeckmans, die al meerdere prijzen won tijdens kampioenschappen en internationale wedstrijden, geeft je aan de thematafel simpele tips om een leuke clip te maken die elke kijker weet te boeien. Dat begint namelijk al voor de reis met R TFM (read the f***g manual) en eindigt bij de montage.

Stel je vragen aan Gery, luister naar zijn tips en ga thuis aan de slag!  Want een leuke vakantieclip is ook leuk als Duikreport zodat heel veel duikers met je mee kunnen genieten.

Wanneer?

zaterdag 13:00 uur
zondag 15:30 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een Aladin Sport duikcomputer van Scubapro. Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief