Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker Thematafel: Duiktechnieken – goed, beter, nog beter…

Leuke thema’s met leuke specialisten! Je vindt ze tijdens Duikvaker op 4 en 5 februari aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Pim Jonker bijvoorbeeld!

René Weterings - Zeeland

Foto: René Weterings

Kijk jij ook wel eens bewonderend naar die duikers die op een paar centimeter nauwkeurig 10 minuten lang onbeweeglijk in het water hangen? Of fotografen die na het maken van een foto een paar meter achteruitzwemmen? Hoe doen ze dat?

Pim Jonker van Scuba-Academie legt het je uit aan de thematafel op de stand van DuikeninBeeld. Grote kans namelijk dat deze duikers de opleiding Intro to Tec hebben gevolgd. Dat is niet -zoals de naam doet vermoeden- een cursus voor alleen duikers die de technische kant op willen, maar juist ook voor elke duiker die nog beter wil leren duiken, nog beter in het water wil liggen en er vooral ook alles aan wil doen om de omgeving geen schade toe te brengen.

Wat komt erbij kijken? Waarom zou je het doen? Wat heb je nodig? Is het wel iets voor jou? Pim vertelt meer en beantwoordt je vragen aan de thematafel van DuikeninBeeld.

Wanneer?
zaterdag 11.00 uur
zondag 15.00 uur

Waar?
Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Klik hier voor het volledige programma aan de thematafels.

Heb je al kaarten voor Duikvaker? Nee?! Bestel ze uiterlijk 3 februari met de kortingscode van DuikeninBeeld. Je krijgt niet alleen 20 procent korting, maar maakt ook kans op een ademautomaat van Scubapro. Klik hier!

Foto: René Weterings

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief