Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Main slider - Duikvaker / Nieuws

Duikvaker (organiseren) is leuk!

Bijna is het zo ver! Op 4 en 5 februari is het Duikvaker. Hoe leuk het is om zo’n event neer te zetten, vertelt organisator Patrick van Brienen!

Duikvaker organiseren is leuk! Waarom? Het hele jaar door hebben we contact met veel mensen, mensen van over de hele wereld die verstand hebben van duiken. Ze zijn gespecialiseerd in duikopleidingen, duikmateriaal, fotografie of film. Of ze hebben een eigen duikschool, een gespecialiseerd reisbureau of bedrijf dat merken vertegenwoordigt. Veel van deze mensen komen met hun merk, product of dienst als exposant naar onze beurs.

Ook hebben we dagelijks contact met onze leveranciers. Juist nu, een aantal weken voor aanvang van de beurs. We bestellen bij onze leveranciers de standbouw, maken met hen een plan voor alle elektra-aansluitingen en met de leverancier van standmeubilair nemen we door welke meubels in welke stands geplaatst moeten worden. En dan hebben we natuurlijk nog de presentaties waarvoor twee grote podia gebouwd worden. Daarvoor nemen we alle techniek door voor beeld en geluid. We stemmen heel wat af met allerlei personen.

Nu de beurs dichterbij komt, wordt het steeds leuker! Duikers die de beurs willen bezoeken mailen ons met vragen, Met de exposanten zetten we de laatste puntjes op de ‘i’ voor hun beursdeelname. Ze willen meubilair, extra verlichting, opbergruimte in de stand bestellen, of toch nog een aantal gasten op de gastenlijst plaatsen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles moet goed zijn voorbereid, voor het weekend van 4 en 5 februari. Iedereen is dus maandenlang bezig om van Duikvaker weer een fantastisch duikevenement te maken.

— Iedereen is maandenlang bezig om van Duikvaker weer een fantastisch duikevenement te maken. —

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alles moet goed zijn voorbereid voor het weekend van 4 en 5 februari. Iedereen is al maanden bezig om van Duikvaker weer een fantastisch duikevenement te maken. Ook dit jaar gaat dat zeker lukken met alle exposanten, sprekers uit binnen- en buitenland én de vele bezoekers die al een toegangsbewijs hebben gekocht. We zijn er van overtuigd dat er met de grote verscheidenheid van aanbod voor elk wat wils te vinden is op de beurs. Wij hebben er zin in en kijken uit naar ook jouw komst!

Leuk nieuwtje!

En dan nog een leuk nieuwtje voor iedereen die enthousiast is over het zeepaardje dat we gebruiken in ons beeld: we hebben beach handdoeken met deze afbeelding laten maken. En die handdoeken zijn mooi geworden! Ze zijn in beperkte oplage verkrijgbaar tijdens de beurs Duikvaker in onze eigen stand.

Duikvaker organiseren we in Expo Houten. Lekker centraal in het land, en met gratis parkeerplekken op loopafstand. Heb je nog geen toegangsbewijs? Bestel het dan snel via www.duikvaker.nl/toegangsbewijs. We zien je graag het 1e weekend van februari.

Duikvaker 2023

Wanneer:
zaterdag 4 februari van 10 tot 18 uur

zondag 5 februari van 10 tot 17 uur

Waar:
Expo Houten, Meidoornkade 24

Website
:

www.duikvaker.nl

Tickets:
€ 15,00 p.p.. Bestel je tickets in de voorverkoop op www.duikvaker.nl, nu met 20% korting met de DuikeninBeeld-kortingscode: DIB23 (geldig tot en met 3 februari). Je maakt dan ook kans op een SCUBAPRO ademautomaat MK19 EVO Din/G260 ter waarde van 705 euro. Een ademautomaat die staat voor betrouwbaarheid én duikcomfort!
Gratis parkeren

Programma bij DuikeninBeeld

Er staat van alles op het programma bij Duikeninbeeld!

Op zaterdag en zondag kun je aanschuiven bij Thematafels over tal van onderwerpen en met echte specialisten op hun gebied. Schuif aan, praat mee, inspireer en laat je inspireren!

Jij bepaalt welke foto’s in de Dynamische Foto-expo hangen! Stem op je favorieten! Elk uur worden de minst favoriete foto’s gewisseld voor nieuwe.
Heb jij ook een duikfoto voor de expo? Stuur nu in! Na Duikvaker ben je een fotoprint van max. 70*50 cm rijker.

Ook kun je de hele dag door de quiz De Slimste Duiker spelen en maak je kans op een finaleplaats aan het einde van de dag. Mét kans op een Suunto D5 duikcomputer!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief