Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker-highlight – Biologie: wat, waar en wanneer

duikvaker_thematafelWil jij ook zo graag weten wanneer die ene vis zijn eitjes legt, hoe je hem vindt en vooral wanneer? Schuif dan aan de Thematafel op de stand van DuikeninBeeld bij Floor Driessen en Martijn Spierenburg aan.

Duiken doe je in Nederland, het buitenland, op riffen, op zand, op wrakken, bedenk het maar! Gewoon omdat het ontspannen is, je foto’s wilt maken of omdat je nieuwe soorten wilt ontdekken… Waar of waarom je ook duikt, het is in ieder geval leuk om (een beetje) te weten wat je onder water kunt tegenkomen en wat je ziet.

Tijdens dit uurtje aan de Thematafel vertellen Floor en Martijn je meer over de biologie van het onderwaterleven in Nederland:  hoe, waarom en wanneer kun je bepaalde diersoorten vinden? Of misschien heb je zelf wel tips of vragen over een specifieke soort. En heb je iets gezien waarvan je echt niet weet wat het is, maar je hebt een foto, neem die ook mee. Dan kijken zij samen met je.

Kortom, Floor en Martijn brengen Biologie in Beeld aan de Thematafel. En om je alvast te triggeren hebben ze een zoekplaatje voor je. Wat zie jij allemaal op onderstaande foto? Ze horen het antwoord graag van je op Duikvaker.

zaterdag 31 januari 13.00 uur
zondag 1 februari 12.30 uur
op de stand van DuikeninBeeld

zeeland_begroeiing

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief