Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Duikvaker – Help de oceaan met duurzame en trendy kleding van BSOD

Help jij BSOD bij het behoud van de onderwaterwereld? Speciaal voor dit goede doel verkoopt BSOD de trendy (duik)kleding. Ook op Duikvaker!

Vol trots neemt BSOD weer deel aan dé duikbeurs Duikvaker 2019. Met onze sustainable én trendy (dive)-wear zoals t-shirts, hoodies, tanktops, caps, beanies & gifts steun jij direct het goede doel! BSOD heeft geen commercieel winstoogmerk, daarom gaat ieder jaar de gehele winst volledig naar een organisatie (inter-/nationaal) die strijdt voor een betere (onderwater)wereld.

Met de aanschaf van een product laat je als duiker, en ook als niet-duiker, zien dat je méér dan betrokken bent bij de onderwaterwereld, dat je verantwoordelijkheid draagt en dat je deze door wilt geven aan de huidige én nieuwe generatie.

Ondanks dat BSOD maar pas 1 jaar actief is, hebben wij toch een bescheiden donatie weten te werven. Op de Duikvaker 2019 zullen wij bekend maken naar welk doel/organisatie de donatie van 2018 gaat. Kom naar onze stand 306 in Hal 2 en draag ook jouw steentje bij aan het behoud van de oceanen en jouw duikhobby & -passie!

www.bsod-wear.nl

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2019:
vrijdag 1 februari van 18 tot 21 uur (extra opening – zonder entertainment)
zaterdag 2 februari van 10 tot 18 uur
zondag 3 februari van 10 tot 17 uur

Bestel je kaarten met 20% korting en maak kans op een Scubapro duiktas!
Bestel je kaarten in de voorverkoop! Dat scheelt wachten bij de entree. En met de DiB promocode krijg je 20% korting en maak je kans op een Scubapro duiktas. Klik hier voor de promocode.

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Dit bericht delen

Avatar
BSOD

www.bsod-wear.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *