Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Onderwatervideo

Inspiratie, informatie en interactie! Vind jij het leuk om te filmen onder water? Maar hoe pak je het aan om van je beelden ook een leuke video te maken? Jeroen Thoolen en Rianne Poessé gaan je helpen aan de Thematafel.


Je gaat duiken en filmen! Leuk! Maar wat voor beelden maak je en wat doe je er na de duik mee? Hik je aan tegen het monteren? Weet je niet waar je moet beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken?
Jeroen Thoolen helpt je! Aan de Thematafel laat hij zien hoe je snel een video maakt waar je publiek graag naar kijkt en die vooral niet halverwege wordt weggeklikt. Hij leert je denken vanuit de kijker en geeft je handvatten! Met praktische demontraties door Rianne Poessé!

En heb je vragen over onderwatervideo, brand maar los aan de Thematafel!

Jeroen geeft vast een voorzetje met een snel gemonteerde video. Ter inspiratie!

Wanneer?

zaterdag 11.00 uur
zaterdag 15.00 uur
zondag 14.00 uur
(tijden onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief