Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Grotduiken

Inspiratie, informatie en interactie! Ferry Schram heeft een passie: grotduiken én grotten exploreren. Is het ook iets voor jou?

Duiken is een passie! Zeker voor Ferry Schram, die voor werk én privé duikt – de brandweerduiker is ook recreatief en technisch duiker c.q. instructeur bij Scuba-Academie. Maar zijn grootste passie binnen het duiken is grotduiken en grotsystemen exploreren.

De hele wereld reist hij over om in de mooiste, meest indrukwekkende grotten te duiken. Maar ook werkt hij mee aan projecten en brengt hij grotten in kaart, neemt hij bodemmonsters en verkent hij de grotten verder. Bijvoorbeeld in het kader van het Fourbanne Exploratie Project – samen met een groep vrienden verkent hij in zijn vrije tijd een grottenstelsel.

Wil je meer weten over grotduiken? Is het iets voor jou? Waar moet je beginnen? En welke grotten zijn mooi om in te duiken? Of heb je zelf ervaringen die je wilt delen? Kom dan bij Ferry aan de Thematafel zitten.

Wanneer?

zondag 14.30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief