Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikvaker 2020 – Duiken op de filmset

Inspiratie, informatie en interactie! Sjouke Brunia assisteert regelmatig als duiker bij filmopnamen. Hij vertelt erover aan de Thematafel.

Sjouke Brunia is niet alleen als instructeur en eigenaar van duikschool Divection vaak onder water te vinden, maar komt ook regelmatig op nationale en internationale filmsets. Zo trainde hij Duncan Laurence, de winnaar van het Eurovisie Songfestival, zodat hij de clip van het songfestivalnummer kon opnemen. Dat moest in het diepste geheim gebeuren – niets daarvan mocht naar buiten komen. Ook zat hij een aantal keer wel 10 uur per dag in een benauwde onderzeeër bij de opnamevan de Vlaamse duikbootfilm “Torpedo” (2019). “De meest vette filmset die ik ooit heb gezien.” Voor de film werd uit staal een 50 meter langer Duitse WOII onderzeeër op ware grootte nagebouwd, compleet met waterdichte compartimenten.

Het draaien van onderwaterbeelden is ook voor de filmwereld een vak apart – er kan zo veel misgaan of tegenzitten. Inmiddels heeft Sjouke met een vast camerateam een hoop ervaring opgebouwd. Wat er allemaal bij komt kijken, laat hij aan de Thematafel zien aan de hand van filmbeelden en foto’s van hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Kom maar op met je vragen! Sjouke heeft genoeg verhalen te vertellen!

Wil je alvast een voorproefje? Klik! 

Wanneer?

zaterdag 10.30 uur
(tijd onder voorbehoud)

Waar?

Op de stand van DuikeninBeeld in Hal 1

Duikvaker vindt traditiegetrouw plaats in het eerste weekend van februari. Hét duikevent voor duikers, snorkelaars en iedereen die zich interesseert voor de wereld onder water, is de officieuze start van het nieuwe duikseisoen. Met aandacht voor duik- en snorkelmaterialen, opleidingen, reizen, de natuur en heel veel info- en entertainment op de diverse podia, in de theaters en op de stands.

Duikvaker 2020:
vrijdag 31 januari van 18 tot 21 uur
zaterdag 1 februari van 10 tot 18 uur
zondag 2 februari van 10 tot 17 uur

20% korting en kans op een prijs!

Bestel je kaarten online met de speciale DuikeninBeeld-promocode! Je krijgt niet alleen 20% korting op de entreeprijs, maar maakt ook kans op een Scubapro Zoom Combo-snorkelset! Klik hier voor de kortingscode!

Alle info vind je op de website van Duikvaker en op de speciale Duikvaker-pagina op DuikeninBeeld.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief