Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Nieuws

Duikvaker 2016: zet ’t in je agenda!

Duikers en snorkelaars kunnen op 6 en 7 februari hun hart ophalen op de Duikvaker-beurs. Al 24 jaar dé plek om je voor te bereiden op een fantastisch nieuw duikseizoen. De mooiste duikbestemmingen, de nieuwste materiaalsnufjes en de beste merken verzamelen zich in Expo Houten. 

Ben je een enthousiaste duikliefhebber, (semi)professional of wil je eens kijken of duiken wat voor je is? Duikvaker biedt voor elk wat wils. Je vindt er natuurlijk alle grote en exclusieve duikmerken, de mooiste reisbestemmingen, de beste duikscholen en de bekende duikmedia. Alle vertrouwde stands en ook weer nieuwe gezichten. Want rondom de vaste kern van vertrouwde deelnemers is de beurs ook dit jaar weer gegroeid en vernieuwd.

Hoogwaardiger en interactiever
Naast de gewaardeerde lezingen en events bij de stands, krijgen in het Duikvaker Lezingen Theater ook andere experts op duikgebied een podium. Laat je bijpraten over actuele thema’s zoals het gedrag van haaien, duurzaamheid en veilig duiken.

In het Duikvaker Film Theater vind je een doorlopend programma met duikfilms. En draag je steentje bij aan het goede doel tijdens de Duikvaker Veiling. Koop één van die gewilde items die onze standhouders belangeloos inbrengen. Of laat jouw eigen item veilen: lijst je mooiste duikfoto in of doneer jouw duikkunstwerk. In het vertrouwde DiversCafé kun je natuurlijk weer je beste duikverhalen ophalen met oude en nieuwe bekenden.

Koop nu één earlybird tickets en bespaar maar liefst  €3,50 per persoon (10 euro in plaats van 13,50 euro)!

Blijf op de hoogte via de Duikvaker website, Duikvaker op Facebook en natuurlijk DuikeninBeeld!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief