Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikvaker 2016 is vliegend van start!

De eerste dag van Duikvaker in Houten is in volle gang. Met een grote diversteit aan stands, van leveranciers, duikmerken, duikscholen en nog veel meer.

De jaarlijkse Duikvaker vindt ook dit jaar plaats in de Expo in Houten. Met eer dan 100 exposanten is hier voor iedere duiker iets te beleven.
Natuurlijk is het ook ontzettend gezellig om met zoveel enthousiaste duikers bij elkaar te zijn.

Op de stand van Duikeninbeeld is van alles te beleven. Ieder half uur begint er een nieuwe thematafel over zeer diverse onderwerpen, van materiaalpech, tot fotografie voor beginners en fotobewerking voor gevorderden. Van zeenaaktslakken tot duiken met scooters: verschillende experts organiseren een thematafel op onze stand, waar je met al je vragen terecht kunt. Schuif eenvoudig en en steek wat op van het onderwerp dat jou interesseert!

Ook de fotowedstrijd trekt dit jaar veel bezoekers. Ieder uur kun je je stem uitbrengen op de mooiste foto. De foto’s met de minste stemmen worden verwijderd, waarna een nieuwe stemronde start.
Hangt jou foto ertussen? Of wil je nog mee doen? Dat kan! Neem een usb-stick met je foto mee en de foto wordt hier ter plaatse uitgeprint.
Wil je niet mee doen met de wedstrijd, maar wel graag een grote print van één van jouw foto’s? Dat kan natuurlijk ook! Ook op zondag kun je nog foto’s laten printen, dus zoek een mooie foto uit en hij kan komende week al thuis aan de muur hangen!

De foto van een vuurworm van Nancy van Olffen is al enkele uren publieksfavoriet. Zal dat komende uren nog zo blijven? En welke foto krijgt dan de beste beoordeling van de vakjury?
Dat wordt aan het einde van de middag, om 17.30 uur bekend gemaakt op de stand van Duikeninbeeld.

Op zaterdag 6 februari is de Duikvaker geopend tot 18 uur.
Op zondag 7 februari is de Duikvaker geopend van 10 tot 17 uur.

Was je vandaag niet in de gelegenheid om langs te komen? Kom zondag gezellig langs! Ook morgen weer veel sprekers, thematafels en natuurlijk een geheel nieuwe ronde van de fotowedstrijd!
De kosten van de print zijn 35 euro.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief