Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

Duikreporters gaan koffieleuten!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ben jij Duikreporter? Dan nodigen we je op 31 januari en/of 1 februari uit op de koffie! En heb je het afgelopen jaar nog een Duikreport geplaatst, dan hebben we ook nog iets leuks voor je bij de koffie.

Kom jij naar Duikvaker op 31 januari of 1 februari? En heb jij ooit een Duikreportgeplaatst? Dan nodigen we je om 10.30 uur uit op de koffie op de stand van DuikeninBeeld.

Een leuke manier om je bezoek aan de beurs te beginnen! Gezellig kennismaken met andere Duikreporters en de mensen achter DuikeninBeeld, onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen en misschien heeft Duikreporter van het eerste uur, Rene Weterings, ook nog leuke tips voor je.

Je bent uitgenodigd!

Bovendien hebben we voor Duikreporters die in 2014 en 2015 -tot nu toe- een Duikreport hebben geplaatst, ook nog iets leuks bij de koffie! Nog een goede reden om te komen koffieleuten.

Heb je nog geen kaarten voor Duikvaker, met de kortingscode van DuikeninBeeld krijg je 20% korting ‘én maak je kans op een Scubapro Meridian Black Tech duikcomputer.Klik hier!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief