Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Rudy Rosman – Zeer goed zicht en snoeken

De snoeken van de Spiegelplas lokken Duikreporter Rudy Rosman het water in. In combinatie met het goede zicht en een heerlijk zonnetje levert dat mooie plaatjes op!

Op alle media werd er over het zicht en de snoeken in de Spiegelplas geschreven. Toch maar even kijken tijdens de clubduik van KevMic-Diving Flash Gorgone. De omstandigheden waren ideaal. Windstil weer en een zonnetje. De camera ging dus mee onder water. Het plan was om over te steken, maar andere duikers die net terug kwamen vertelde dat we vanaf de steiger rechtsaf moesten gaan om snoeken te spotten.

Eerst mijn buddy’s bij het autowrak fotograferen, maar toen ik mij omdraaide zag ik de eerste snoek liggen. Het leek door de enorm dikke buik dat ze zich nauwelijks kon, of wilde bewegen. Ik kon deze zwangere dame tot op enkele decimeters ongestoord benaderen.

Verderop nog enkele snoeken gefotografeerd. Geweldig deze duik. Wat kan ik enorm van deze mooie dieren genieten.

Mijn buddy was nog goed bezig in het kader van Dive Against Debris en had zijn netje gevuld met blikjes en flesjes. Zo is de Spiegelplas ook weer wat schoner geworden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief