Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Marcel Suchan – Weer terug op de Um El Faroud

Duikreporter Marcel Suchan is gefascineerd door het wrak Um el Faroud bij Malta. Een jaar na zijn eerste duiken hier, maakt hij opnieuw twee duiken op dit wrak.

Na bijna precies een jaar geleden terug op de Um El Faroud. Dit wrak blijft voor mij om de een of andere reden een speciaal plekje houden. Verleden jaar daar gedoken met Jan Knols (Aquatic Explorers) dit jaar helaas niet omdat hij in Nederland verbleef op dat moment.

Dit jaar daar gedoken met Nicolaas van New Dimension Scuba uit st Paul’s bay. Hij wist van mijn fascinatie voor de Faroud af en heeft er voor mij weer 2 onvergetelijke duiken van gemaakt. Toch erg fijn als je een duikschool treft die rekening houdt met jou specifieke wensen. Ik had dit verleden jaar met Aquatic Explorers en nu dit jaar weer getroffen met NDS.

Het eerste duikje hebben we gemaakt puur op het achterschip en de 2e duik was puur op het afgebroken gedeelte op het voorschip. Omdat ik verleden jaar de binnenkant had vast gelegd hebben we het wrak niet betreden maar puur alleen de buitenkant gedaan.

Malta blijft voor mij toch wel een dingentje en hoop er over een paar maanden weer te zitten dan hoop ik er weer te duiken met Aquatic Explorers. En anders is New Dimension Scuba er een goede 2e keus voor mij.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief