Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Transfer naar Murex Bangka

Zelfs onderweg van de ene bestemming naar de andere, kan er gedoken worden door de deelnemers aan de Photo Experience in Indonesië.


Datum: 4 oktober 2017
Duiklocatie: Tussen Manado en Bangka, Indonesië

duikreport-call-to-action-350x85

Vandaag hebben we de transfer naar Murex Bangka gemaakt.
Deze transfer deden we per boot, waardoor we onderweg lekker 2 duikjes konden doen.

foto: Astrid Quintus

Rond half 9 vertrokken we met een prachtige decoratie aan onze boten, een poster die helemaal voor zich spreekt. Na om half 8 de koffers allemaal klaar te hebben gezet, werden deze bij onze kamer opgehaald om per auto richting Bangka te gaan. Wij namen ondertussen een lekker ontbijtje en stapten hierna aan boord voor de transfer.
Na even gevaren te hebben, maakten we ons klaar voor de eerste duik. Waar we onze ogen de kost gaven aan het prachtige onderwater landschap. Met weer veel geschoten plaatjes kwam iedereen boven en was het lunchen aan boord of bij het resort.

foto: Lilian Dohmen

Op Bangka aangekomen werden we hartelijk ontvangen met een lekker sapje en stonden de meeste koffers al bij het juiste huisje.
Om 18.00 uur stond pas een briefing over het resort gepland, dus voor ons super enthousiastelingen nog genoeg tijd om nog even een duikje op het huisrif te maken met gids Dimpy en Laurens. We hebben ons hier ook prima vermaakt en zaten dan ook rond 18.00 uur allemaal gereed voor de briefing van het resort om daarna te genieten van een heerlijk diner, met hierna een workshop van Edwin.

Dit bericht delen

Avatar
Sandra Boerlage

Ik ben Sandra Boerlage en duik sinds 2004. Het duiken vind ik echt een geweldige hobby en om al het moois wat ik zag te delen ben ik foto's gaan maken. Een leuke en uitdagende bezigheid.

1 reactie

  1. Avatar

    Mooie frogfish zeg

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *