Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

André de Zwaan – Scooterduik

Na wat rondjes in het zwembad met een klein geel dingetje is het voor Duikreporter André de Zwaan nu tijd voor het echte werk: met een scooter de Vinkeveense Plassen in.

Een aantal weken geleden vroeg mijn buddy Anne-jan, of ik interesse had in een scooter intro. Nou had ik in het verleden met een klein geel dingetje in het zwembad gescooterd, maar het echte werk had ik nog nooit gedaan en had hier dus wel interesse in. En we hadden ondertussen een andere buddy gevraagd of hij interesse had,en Robbert had er ook wel oren na. Anne-jan had vorig jaar al een scooter intro gedaan bij Colette van Goch, en nu konden we ook weer bij haar een scooter intro doen. Na aankomst in vinkeveen krijgen we een briefing van de procedures. waarna ik als eerste met Colette een duik ga maken. We gaan eerst door het duik gebied om aan de scooter te kunnen wennen, en daarna via het oude duikgebied richting eiland 3 en 2. Eerlijk gezegd eb ik geen idee hoever we zijn gekomen, maar dat zal met zo’n scooter wel ver wezen. Na een 20-25 minuten keren we om, om terug te kern naar het duikgebied. Waar we nog een rondje door het gebied maken. Na een duik van 45 minuten komen we terug, en kunnen daarna Robbert en Anne-jan een scooterduik kunnen maken.

_AZ06916-01-111541

Als iedereen is geweest is het tijd voor een de-briefing en een pauze. Anne-jan, Robbert (die ook al een kort duikje hadden gemaakt toen ik aan het scooteren was) en ik besluiten om nog een duikje te maken. na deze ervaring gaan we weer terug naar huis.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief