Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Bonaire - algemeen / Duikreporter

Willem van der Draaij – Reef Renewal

Met 100 vrijwilligers werken aan het onderhoud van kunstriffen. Duikreporter Willem van der Draaij maakte een video van dit bijzondere project op Bonaire.

Op 1 juni hebben we deelgenomen aan Reefiesta een initiatief van Reef Renewal Bonaire. Na uitleg over de organisatie en een briefing over hoe en wat gingen we voor de 1e duik langs de kust bij Harbour Village de coral nursery een grondige poets beurt geven. Na de lunch en wederom een briefing vertrokken we met 3 boten en ruim 100 vrijwilligers naar klein Bonaire voor de 2e duik om daar een grote nursery onder handen te nemen.

Al met al een gezellige en leerzame dag met ook nog eens een goed doel. Vrienden woonachtig op Bonaire die er die dag ook bij waren hebben zich gelijk aangemeld als vaste vrijwilligers en zijn reeds een aantal malen bezig geweest.

4 reacties

 1. Wat leuk. Kun je je daarvoor opgeven? Wij zijn in november op Bonaire.

  REAGEREN
  • Wij waren daar toen er net een evenement plaats vond Reeffiesta genaamd. Je kunt een Specialty doen bij enkele duikscholen en zodra je die gedaan hebt kun je jezelf aanmelden en mee helpen.

   REAGEREN
 2. Very nice Cora and Willem. What a joy to see you balanced and horizontal. No bottom touch etc…

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief