Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Photo Experience Murex Manado en Murex Bangka

De Photo Experience is weer van start gegaan. Voor de vierde keer gaat Duikreporter Sandra Boerlage mee met deze fotoreis, die deze keer plaatsvindt in Indonesië, bij Murex Manado en Murex Bangka.


Datum: 30 september 2017
Duiklocatie: Manado, Indonesië

duikreport-call-to-action-350x85

Het is nu echt begonnen, iedereen is vandaag aangekomen dus we kunnen starten met de photo experience, voor mij al weer de 4e keer. Het is voor mij echt een perfecte vakantie om heerlijk rustig te genieten van al het moois onder water en om dit natuurlijk mooi proberen vast te leggen op foto.
Bij een photo experience reis heb je hier zeker de gelegenheid voor, in alle rust kun je onder begeleiding van gidsen en mede fotografen je weer een stapje verder ontwikkelen in je eigen fotografie.
Daarnaast leer en help je elkaar ook veel en heeft Edwin weer een mooie reeks aan workshops die hij deze reis voorbij laat komen.
Sommige van ons waren al wat eerder gearriveerd, waaronder ik, en zijn op ontdekkingstocht gegaan op het huisrif of gingen met de boot mee. Voor mij een goede checkdive en een manier om er even rustig in te komen.

Foto: Peter Boots

En echt iedereen wat voor duik dan ook zat tijdens de lunch al met een grote glimlach aan tafel met verhalen over hun duik.
Peter heeft er tijdens zijn duik een nieuwe Olympus fan gevonden (die de camera wel van heel dichtbij wou bekijken!), Marjo en Annabel waren met de boot mee en hebben zich vermaakt tijdens 2 top muck duiken, Nancy en Sander zijn aan het stoeien geweest met een CMC diopter en verschillende kleuren achtergrond en samen met mijn buddy’s Jaap en Erik hebben wij ons laten verrassen door het macro leven van het huisrif.

Foto: Sander van der Heijden

Op naar morgen een dag dat we met zijn allen op de boot naar Bunaken gaan om daar te werken aan compositie en groothoek.

Foto: Sandra Boerlage

Dit bericht delen

Sandra Boerlage

Ik ben Sandra Boerlage en duik sinds 2004. Het duiken vind ik echt een geweldige hobby en om al het moois wat ik zag te delen ben ik foto's gaan maken. Een leuke en uitdagende bezigheid.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *