Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Gerard Joosten – Op snoekenjacht

De zondagochtendduik van Duikreporter Gerard staat in het teken van de snoeken. Het wemelt ervan in het zoete water – van groot tot klein. 

Zondagmorgen 09.30 bij de duikstek, afspraak staat, dan denk je het zal wel niet druk zijn als je om 08.30 uur vertrrkt. Bij de plas aangekomen komen echter de eerste duikers er al weer uit.

Snel omkleden want ik wil die snoeken op de foto zetten, nu er nog niet zoveel duikers in zijn geweest moet het zicht nog wel goed zijn.

Als we de plas in stappen krijgen we te horen dat er al meteen te zien zijn, veel jongen snoeken.

We besluiten op de scheiding van zand en begroeiing te duiken, al snel zien we de eerste snoek, helaas nog een beetje in het zweefvuil. Nadat mijn buddy me de eerste snoeken aanwijst stop hij daar al snel mee zoveel zitten er. Al snel wordt het zicht goed en kan ik er rustig op los schieten, mijn buddy geniet ook zie ik super om zo te kunnen duiken. De tijd vliegt voorbij na 45 minuten keren we en gaan weer terug, koud is het nog niet de temperatuur is nog 19 graden. Na ruim een uur zijn we bijna terug, op sommige plekken heb je zicht op 3 snoeken in een zicht. Ik zet mijn flitsers af als ik de uitgang weer zie maar plots wordt ik aan mijn vin getrokken, mijn buddy gebaart dat ik mee moet komen, big mama zit in het groen, prachtig om te zien.

Gerard-Joosten_1392020_Beers3-102087

Gerard-Joosten_1392020_Beers5-102087

Gerard-Joosten_1392020_Beers11-102087

Gerard-Joosten_1392020_Beers6-102087

4 reacties

  1. Mooi Gerard. Leuke foto’s . Mooie duikstek daar

    REAGEREN
  2. Waar is deze plas precies? Ik wil er wel eens duiken.
    mooie foto’s trouwens!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief