Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – Nog even nagenieten…

Duikreporter Dirk Van den Bergh stelde een video samen met de mooiste beelden uit 13 duiken in Dahab. Kijk mee en geniet van de Rode Zee!

Een zalige duikweek, met veel nieuwe waarnemingen. Het was de tweede keer dat ik met duikenindahab.org dook en we bezochten veel nieuwe duikstekken. Ook op de reeds gekende duikstekken namen we telkens een andere route, zodat die ook als nieuw overkwamen. De organisatie was weer onberispelijk en ik had tevens het privilege om telkens alleen met de gidsen (Nederlandstalig!) te duiken. Als filmer is dat natuurlijk een niet te onderschatten toegevoegde waarde! Ik kon zolang ik wou bij mijn onderwerp blijven hangen en ondertussen zorgde de gids er wel voor dat er weeral iets nieuws te filmen viel.

Logeren deed ik opnieuw in het Ghazala Hotel op basis van kamer met ontbijt. Een basic, maar proper hotel, gelegen op 10 minuten wandelen van het duikcentrum. Op de kamers (allemaal gelijkvloers): een bed, een kast, airco, ijskast, toilet, lavabo en douche … Ontbijten doe je aan het strand. Wat heb je als duiker meer nodig?

Ik wisselde 100€ om en die waren op, maar daar heb ik dan wel elke middag en avond mee gegeten, mijn drank betaald én op de laatste dag aan de 2 gidsen getrakteerd met drank en een etentje! Kan het nog goedkoper?

Anne-Mie en Gunther, bedankt voor alles en … in april sta ik er al terug hé! Deze keer niet alleen, maar met buddy Petra Zondervan. Zij is gek op naaktslakjes, dus zie dat je ze tegen die tijd allemaal weet zitten hé!

Onderstaande video is een compilatie van de mooiste beelden uit 13 duiken. Settings aanpassen naar HD1080p voor de beste kwaliteit!

4 reacties

 1. Avatar

  Leuk filmpje Dirk. Ik ben ook 2x in Dahab geweest, lekker relaxt duiken daar. Brings back good memories.

  REAGEREN
 2. Avatar

  Bedankt Carla! Het is inderdaad o.a. dat relaxt duiken wat me daar zo aantrekt!

  REAGEREN
 3. Avatar

  Zo onwijs mooi daar, mooie beelden!!

  REAGEREN
  • Avatar

   Bedankt Laura.

   REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief