Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Marcel Suchan – Mooi duikje op de Um el Faroud in Malta

Een goede voorbereiding is het halve werk. Als voorbereiding op zijn duikvakantie bekijkt Duikreporter Marcel Suchan de beelden van zijn vorige reis: een wrakduik die grote indruk op hem maakte. 

Omdat ik weer een nieuwe vakantie gepland heb naar Malta. Weer eens wat beelden van verleden jaar bekeken. Onze eerste keer Malta en mijn buddy Jan Knols werkte daar als instructeur. Dus zo gezegd zo gedaan en vertrokken naar Malta.

Op het menu stond de P21 ,de Rozzi en De p29 en de comino caves. Maar omdat het weer een paar dagen minder was om te duiken stond de Faroud die eigenlijk boven aan mijn lijstje stond op het punt om in het water te vallen.

Wat deze duik zo speciaal maakt is dat er op de valreep dat goed regel werk van Jan wij samen ’s avonds nog een duikje op de Faroud konden maken en de bus van de duikschool mee konden nemen. Aangekomen bij de Faroud bleek dat wij dit wrak geheel voor onszelfhadden. En hierdoor dit wrak een onvergetelijke indruk bij mij heeft achter gelaten.

Dit bericht delen

Avatar
Marcel Suchan

Mijn naam is Marcel Suchan en duik sinds 2014. Duik voornamelijk in Zeeland maar ben ook verslaafd geraakt aan Vinkeveen. En dan voornamelijk met de boot .Kan me eigen niet voorstellen om zonder mijn gopro te duiken en vindt het dan ook erg leuk om te filmen en dit tot youtube filmpjes te bewerken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *