Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Berthold Raadsen – Monster van verre tot close-up

Berthold Raadsen heeft het geluk om met één van de hoofdprijzen uit het zoete water te duiken en het monster op de foto vast te leggen.

Voor deze duik moet je echt wat doen. Eenvoudig is het allemaal geenszins. Uithoudingsvermogen is ook een schone  en noodzakelijke zaak. En je ziet nog eens wat: Een tiental grote snoeken, miljoenen baarsjes die dit jaar het levenslicht zagen. Ennnnnnnnnnnnnnnnn een vrij zwemmend monster.

De duik: Nat 17 bij 19/12 en 12 bij 85.

Berthold_Raadsen_EIN_20190620_1-82521

Berthold_Raadsen_EIN_20190620_2-82521

Berthold_Raadsen_EIN_20190620_3-82521

Berthold_Raadsen_EIN_20190620_4-82521

Berthold_Raadsen_EIN_20190620_5-82521

Dit bericht delen

Avatar
Berthold Raadsen

Ik duik sinds begin 1966. Het jaar door in Nederland en daarbuiten. Nat en Droog. Met buddy, maar ook vaak met Nomen Nescio.

4 reacties

 1. Avatar

  Hey Bertold! Mag ik vragen in welke plas? In hagestein zwemt er ook een!
  Hartelijke groet Sharon

  REAGEREN
 2. Avatar

  Ik weet het, ik weet het, ik weet het…………. in Hagenstein zwemt er een ( ik heb hem nooit gezien)); in de Haarlemmerbosplas zwemmen ze ( ik heb ze nooit gezien); in de Eend / Oortjesjespad zwemmen ze ( die heb ik ook mogen bewonderen) en in Toolenburg trof ik deze. Wel lasting te vinden, zeer zeker nu het “gras” hoog is, Ook vrij zwemmend is het lasting, In dat laatste geval vinden ze jou! Succes!

  REAGEREN
  • Avatar

   Hi Bertold! De plas in hagestein zit er indd 1 ik heb hem in de 100 duiken daar slechts 2 keer mogen zien! Vorig jaar is hij gefilmd! Stiekem hoopte ik dat deze foto daar in De plas was vandaar de vraag! De plas is van mijn ouders zodoende😉

   REAGEREN
 3. Avatar

  Hallo Sharon, Ja het vergt enig Geduld om een meerval te spotten. Zeker vrij zwemmend; dat is puur geluk. Ik heb het meeste succes door op circa drie meter diepte over en door het hoge “gras”te zweven en uit te kijken naar een “bezemsteel”. Dat is hem. De kop in het hoge gras en de rest meestal vrij. Zeker in deze tijd als het water boven de 20 graden C is! Succes,
  Grotjes,
  Berthold

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *