Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sandra Boerlage – Genieten op Bali

Duikreporter Sandra Boerlage heeft maximale fotopret tijdens haar duikvakantie op Bali. Geniet mee van haar foto’s.

Via Dive and Travel weer een heerlijke reis naar Bali geboekt, met ditmaal het resort Kubu Indah dive & spa resort, wat voornamelijk gericht is op kantduiken. Duikplaatsen op loopafstand van het resort of een klein stukje met de jeep.

Keuzes genoeg aan duikplaatsen, waarop je je van te voren kon inschrijven en dan kreeg je een gids mee om je dit gebied volledig te laten zien. Had je wensen voor bepaald onderwater leven werd er samen gekeken welke duiken hiervoor geschikt waren, helemaal top! Wilde je een duikplaats meerdere keren bezoeken, geen probleem.

Tijdens onze vakantie hebben wij eigenlijk steeds afwisseling gehad tussen 2 gidsen die super fanatiek werden met zoeken tijdens al onze foto opnames. De grootste lol hadden we met de gidsen, die zelf ook echt genoten van hun duik. Aan het einde van de week nam een van de gidsen zijn eigen camera mee voor een shootout met als thema: Shaun the sheep. Deze op een duikplaats waar we al meerdere keren geweest waren en zelfs ik de verschillende soorten van Shaun kon vinden. Dat ze niet allemaal even makkelijk op plaat waren vast te leggen hadden we gelukkig allebei last van. Zij aan zij met af een toe een blik op elkaars scherm lagen we aardig gelijk met onze resultaten en werd de missie nog even moeilijker gemaakt door er ook nog een little lady bug aan toe te voegen. Na een duik van maar liefst 80min was het echt tijd om de resultaten te bekijken. En de conclusie van de shoot out: gids had met vlag en wimpel gewonnen met de lady bug en ik had een prachtige plaat van Shaun the sheep. Ook wel eens leuk om zo een duik in het buitenland te doen.

Het was weer een te gekke vakantie met genoeg macro om op de foto te zetten, de duikdagen vlogen dan ook voorbij.

sandra boerlage omd-5280179-87612

sandra boerlage omd-5250409-87612

sandra boerlage omd-5301094-87612

sandra boerlage omd-5300773-87612

sandra boerlage omd-5260174-87612

6 reacties

 1. Leuk verhaal en mooie foto’s.

  REAGEREN
 2. Mooie foto’s Sandra en leuk te kezen dat jullie weer genoten hebben van een heerlijke vakantie.

  REAGEREN
 3. Ook zeer genoten Sander jullie regelen het altijd helemaal top;-)

  REAGEREN
 4. Dank je wel viktor was ook super vakantie

  REAGEREN
 5. Mooi, Sandra! en Bart hangt als een volleerd model 🙂

  REAGEREN
 6. Ja he Linda hij is echt topper.

  REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief