Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bas Brand – Futen op jacht

Het blijven bijzondere waarnemingen. Duikreporter Bas Brand filmde jagende futen tijdens zijn duik in de Toolenburgerplas.

Het is toch altijd een verrassing een vogel onderwater tegen te komen. Wat zijn futen toch mooi. Lief zijn ze niet ik was er getuige van hoe een heel grote snoek wegvluchtte met 2 futen achter zich aan. Ook zag ik een fuut vlak naast het hoofd van mijn buddy, die dit in eerste instantie niet merkte, toen ze opzij keek en de fuut aankeek vertrok deze weer, had ze even in de kap willen pikken? We zullen het nooit weten.

De onderwaterbeelden heb ik dit keer met een Olympus Tough Tracker gemaakt, dit gaf me meer beweeglijkheid dan net de OMD EM1. Deze camera was sneller te richten en geeft prima beelden. De lamp had ik in mijn andere hand.

Fuut1 -76114

Fuut 2-76114

Fuut3-76114

Fuut 4-76114

Fuut 5-76114

2 reacties

  1. Geweldige ervaring!

    REAGEREN
  2. Wat een raar gezicht die vogel onderwater.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief