Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Dirk Van den Bergh – Een trotse duikvereniging!

Voor tv-opnames van het programma The Battle, moesten de deelnemers nog even snel leren duiken. Duikvereniging Argonauta regelde dat en duikreporter Dirk Van den Bergh mag vast een preview geven van de strijd onder water.

Onze duikvereniging O.S.V. Argonauta Breda werkte mee aan de opnames van het avrotros programma “Zapp Sport – The Battle” en daar kwam heel wat bij kijken! In “The Battle” strijden twee teams om de beker: drie meisjes tegen drie jongens. Deze keer moest de strijd onder water gestreden worden. Eén probleempje: niet één van de deelnemers had al ooit met perslucht gedoken!

Onze instructeurs kregen anderhalf uur de tijd om ze de essentials van het duiken bij te brengen. Verder werd door Argonauta gezorgd voor de catering, de kantwachten, assistenten in het water en een EHBO post. Er werd mij gevraagd om mee de onder water opnames te maken.

Met mijn beelden maakte ik “The making of”. De uitzending van het programma zelf is pas op 31 maart om 08.55 uur op NPO3. De winnaar kan ik dus nog niet bekend maken, maar ik kreeg de toestemming van avrotros om dit filmpje alvast online te zetten!

Eventueel de settings aanpassen naar HD1080p voor de beste kwaliteit.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief