Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Eduard Bello – Duiken met je dochter

Heerlijk genieten! Samen met je dochter duiken en dan zien hoe gemakkelijk en vrij zij door het water zweeft.

Duiken met mijn dochter is altijd geweldig. Zij duikt al 8 jaar, door op jonge leeftijd hier mee bezig te zijn leren ze zeer vertrouwd te zijn met hun materiaal. Ook mijn dochter doet alles automatisch. Ik hoef niet te zeggen, set opbouwen, buddy check… Ook te water, papa stress controleert nig een keer, en bij het ondergaan… hangt zij perfect, zwemt mee, ademt in alle situaties gewoon rustig… Ook bij 0m zicht, krijg ik gewoon het oké teken… Toch spijt dat ik vroeger nooit heb leren duiken… Nu haar eerste Oosterschelde duik en ook nog haar eerste zeepaardje. Even onderweg en dan ziet zij de eerste zitten. Minuten gaan voorbij en zij hangt heel geduldig te genieten. Ik druk met alles om te fotograferen, van  links naar rechts, weer een rondje. Zij klein zaklampje en kijken…. Prachtig. Andere duikers, dus keken elkaar aan, het was mooi…. Terug. Bij bovenkomst een haai five. En onderweg vertelde ze dat ze heel blij was en super gezellig onderwater… Kijk, daar doe je voor. Zeepaardje, Zeenaald, zeekrabben en 1 zeemeermin 😍

IMG_20190820_004534_739-84795

FB_IMG_1566244099460-84795

FB_IMG_1566244083731-84795

FB_IMG_1566244093767-84795

Dit bericht delen

Avatar
Eduard Bello

Ik duik nu een aantal jaren en wordt er alleen maar enthousiaster door. Het mooiste is dat door regelmatig te duiken ik steeds meer tijd kan nemen en nu pas leer goed rond te kijken. Vooral tijd nemen is een vereiste, maar dat valt af en toe nog niet mee. Vind het bijzonder fascinerend wat ik telkens weer in onze wateren tref. Hoop nog veel moois te zien en vast te kunnen leggen. Af en toe met een wedstrijd meedoen verhoogt mijn plezier en daarbij behorende feedback is geweldig. Ik hoor dan ook steeds: Veel oefenen en probeer je aan de 10 regels te houden..... Hoop dit nog lang te kunnen doen met enthousiaste duikers om mij heen. Duik nu met een Olympus PEN 7 met een INON 2000 en Z240.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *