Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Rianne Poessé – Boot Düsseldorf 2019

Duikvlogger Rianne Poessé deed een dagje Boot Düsseldorf. Kijk haar impressie van de grootste watersporttentoonstelling van Europa.

Dit bericht delen

Avatar
Rianne Poesse

Welkom op mijn profiel, mijn naam is Rianne en ik blog/vlog onder de nickname 'Dutch Mermaid'. Sinds 2012 ben ik niet meer boven water te krijgen. Na mijn PADI OW in Jamaica behaald te hebben, heb ik in 2016 uiteindelijk mijn Dive Master in Costa-Rica afgerond. In Costa-Rica ben ik begonnen met bloggen over duiken, iets wat inmiddels is uitgebreid met vloggen. Van 12 september tot 12 oktober 2018 trek ik door Indonesië met Eigen Wijze Duik Reizen (EWDR) en ga ik op verschillende plekken duiken; Amed (Bali), Nusa Lembongan (Bali), Komodo, Bunaken en Lembeh. Af en toe zal ik hier ook wat van me laten horen over deze prachtige reis! De reis wordt namelijk in detail vast gelegd. De rest kan je op de facebook, instagram en website van DutchMermaid én EWDR terug vinden. Sinds september 2018 ben ik bestuurder van de Stichting 'Trash Events', een stichting die zich gaat inzetten om Clean Up organisaties te verbinden met vrijwilligers. Gericht op Ocean en Beach clean ups. Hiervoor wordt nu hard achter de schermen aan o.a. een app gewerkt die dit doel moet gaan ondersteunen. Mocht je stiekem al benieuwd zijn hoe dit alles verloopt volg dan alvast onze Instagram (TrashEvents) en ben je toevallig een android of ios developer en zou je vanuit een vrijwillige inzet betrokken willen zijn bij dit initiatief, neem dan alsjeblieft contact op!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *