Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Berthold Raadsen – Ganzenpoep

Terug naar Vinkeveen, terug naar de hangkreeftjes. Duikreporter Berthold is benieuwd of hij de vele kreeftjes van de vorige duik ook nu weer tegen komt.

Ook nu weer is het teminste droog en de wind uit het oosten is niet hinderlijk, Wij kleden ons om in de luwte van een bossage , dat maakt het allemaal weer primadeluxe!

Ik vertel mijn buddy waar de hangkreeftjes zijn, zodat hij ze kan videoën.

Het water is helder, maar onder water is het heel desolaat, behalve een paar iniminie parende vlokreeftjes, is er niets te zien, behalve dan de menselijke hardware onder water: de (ex) anwb praatpaal, De Telegraaf krantpakplaatsen, de achterkant van het wrak, Het enge dierenbos links, een openstaande koelkast, de catamaran etc etc etc. . Wat een troep.

Maar goed het is tenminste iets. Want buiten dat zijn er slechts dode kreeftjes en een dode paling. De totaliteit die je vervuild desolaat noemt eigenlijk……. Zelfs de wilgentakkenbos zonder kreeftjes toont desolaat!

Op de terugweg opeens iets groens….ontbottende natuur? Neen, mooie groene uitelkaarvallende Ganzepoep!

Terug op de kant zegt mijn buddy: “Heb je dat gefluister niet gehoord onderwater…….” .Gefluister gehoord …. in de wereld der stilte………….? “jazeker, de kreeftjes…. wegwezen daar heb je Berthold”.

Grmpf, grapje!

De duik: 45 bij 14 en 6 bij 6. Toch weer mooi zweven door het water.

 

GANZEPOEP-95588

1 reactie

  1. Avatar

    Dank voor de aanpassing! Zo ís het natuurlijk gewoon. Maar ja het is de leeftijd misschien of het antal duiken offfffff…. vul zelf maar in.In ieder geval dank! Berthold

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief