Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Bert Peters – Op zoek naar babysepia`s

De duikdag staat voor Duikreporter Bert Peters in het teken van babysepia’s.  Hij heeft zijn videocamera in de aanslag.

Zeelandbrug-53360

Vandaag ga ik op zoek naar baby sepia`s. Ik heb twee duiken gepland: De eerste bij de Zeelandbrug en de tweede bij Bergse Diepsluis. Aangekomen bij de Zeelandbrug gelijk het water in, ik ben maar net op tijd voor de kentering, het is laag water. Ik zwem tegen de stroom in op zoek naar de stokken en gelijk bingo: Een baby sepia, deze liet zich mooi filmen dus missie geslaagd. Toch nog maar naar Bergse Diepsluis voor duik twee. Ik kom daar een bekende duiker tegen, deze komt net uit het water en had een sepia en een baby sepia gezien. Dus ik vol goede moed het water in richting sepia stokken: Helemaal niks. Toen op diepte op zoek naar het platform, en plots recht voor me ja hoor, een sepia: Wat een mazzel. Even rondneuzen bij het platform zie ik daar nog een paar sepia stokken waar ik uiteraard even ga kijken. Ik zie iets bewegen in het zand en jawel een baby sepia, deze was echt klein (1 tot 1,5cm). Het was weer een geslaagde duik!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief