Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Sverrin Schoonderwoerd – Australia in Motion

Untitled design-2-70178

Emoes, kangoeroes en die schattige, pluizige kookaburra vogels, om over het onderwaterleven nog maar te zwijgen! Duikreporter Sverrin Schoonderwoerd reist langs de oostkust van Australië. In zijn video zie je hoe adembenemend mooi Australië zowel onder als boven water is.

In drie weken tijd, zijn wij met deze kleine groene campervan, vanaf Adelaide over de bekende Great Ocean Road, door het drukke Melbourne gereden met als eindbestemming Sydney!

Jep, wij zijn overtuigd dat het onmogelijk is om moe te worden van het Australische landschap, zowel boven- als onder water. Zo genoten wij van de adembenemende kust routes, eindeloze boswandelingen, verbazingwekkende stadsuitzichten èn het duiken natuurlijk.

Vergeet niet een oogje in het zeil te houden voor Emu’s, Kangoeroes en die schattige, pluizige Kookaburra vogels. Om over het onderwaterleven nog niet eens te beginnen. Australië wat ben je adembenemend mooi!

2 reacties

  1. Hoe ontzettend mooi is dit! Ik heb het twee keer bekeken en ga het straks aan mijn man laten zien, volgens mij heb ik onze nieuwste reisbestemming gevonden!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief