Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

Daan van Wijk – Walvishaaien bestaan niet…

“Ik heb altijd gedacht dat walvishaaien niet bestaan. En dat ik er sprake is van een echte samenzwering tegen mij.” Maar nu duikt Daan van Wijk bij Anambas in Indonesië.

Nu weet ik dat het niet waar is en na bijna 24 jaar duiken mag ik mezelf gelukkig prijzen. Mijn eerste walvishaaien! We doken bij Anambas in Indonesie waar we deze, volgens de kenners, baby en teenager walvishaai tegenkwamen. Ze waren super nieuwsgierig en zwommen zelfs rondjes rondom te duikers.
Ik was aardig zeeziek maar dat ging heel snel over…

2 reacties

  1. Zo he, hoe gaaf is dat!

    REAGEREN
    • Ja heel gaaf. We wisten dat er een 25% kans is om ze te zien. Met name de baby die mensen opzoekt is populair, dan komt meestal mama voorbij en verdwijnen ze na een paar minuten. Nu waren ze er praktisch de hele duik!

      REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief