Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duikreporter

John Landa – Geen zeepaardje gevonden

Zelfs met een goede routebeschrijving en kennis van de duikplaats, blijkt het  niet eenvoudig een zeepaardje te vinden. Zou het niet thuis geweest zijn of zat het goed verstopt? John Landa ging op zoek.

Duik 891
Vandaag met Lia gedoken op AJP speciaal op zoek naar het zeepaardje of misschien zelfs 2 volgens de verhalen die de ronde deden. We wisten precies waar we moesten zoeken en we vonden de plek eigenlijk onmiddellijk en we waren niet de enige duikers die op zoek waren naar een zeepaardje maar achteraf heeft niemand van deze duikers heeft het zeepaardje gevonden.

1-J9040019-55117

Wat we wel vonden waren de langgerekte versies van het zeepaardje namelijk de zeenaald ik weet niet hoeveel ik er geteld heb maar zeker 20 zeenaalden op een lengte van 10 meter kabel. Dit is zoiets als jammer maar helaas, de vogel is gevlogen volgende keer beter. We duiken nog een keer door het voormalige haventje en gaan daarna nog één keer naar de desbetreffende plek waar eventueel het zeepaardje zou moeten zitten. Helaas niks, ik was zo gefocust op een zeepaardje dat ik bijna geen foto’s heb gemaakt.

2-J9040010-55117

We gaan na bijna 2 uur zoeken weer uit het water, we drinken een bak koffie en praten nog even na over de teleurstelling over het niet gevonden zeepaardje. Ik ben ongeveer 111 minuten totaal onderwater geweest, ik ben rond 10:30 te water gegaan, de water temperatuur was 20 graden, het zicht was redelijkgoed, ik ben max. 5,6 meter diep geweest.

Dit bericht delen

John Landa

Mijn naam is John Landa ik duik sinds 2007 ik duik voornamelijk om te fotograferen en te filmen, duiken zonder een camera kan ik me nauwelijks voorstellen. Ik schrijf al jaren een blog over de duiken die ik maak.

2 reacties

  1. Hé John, ons lukte het 2 dagen later wel hoor! Het zijn er inderdaad twee.

    REAGEREN
    • Hallo Dirk ik weet het lees het volgende duikrapport 🙂

      REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Wanneer je de site blijft gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Op DuikeninBeeld gebruiken we functionele cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Daarnaast gebruiken we analytics cookies. Via Google Analytics worden geanonimiseerd gegevens over het gebruikersgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken, en kunnen wij op basis daarvan de website verbeteren.

Sluiten