Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken / Reizen

Duikhuis La Palma staat te koop

De populaire Nederlandse duikschool “Casa de Buceo – duikhuis La Palma”, op het mooie en groene Canarische eiland La Palma, staat te koop!

Wil jij je droom leven? Dit is je kans! Voor ons is het tijd om ons leven te veranderen en gaan weer op zoek naar nieuwe uitdagingen. Daarom verkopen wij ons duikcentrum op La Palma.

Na de afgelopen jaren met de coronacrisis en de vulkaanuitbarsting mogen we absoluut niet klagen. We draaien nog steeds erg goed, hebben alweer veel aanloop. Wel met een kleinere bezetting, maar dat is onze eigen keus.

Voor ons is het na 15 mooie, maar ook zware jaren, mooi geweest. We hebben onze droom geleefd, heel veel leuke mensen ontmoet, nieuwe vriendschappen opgebouwd en laten een duikschool na waar heel veel mensen met enorm veel plezier gedoken hebben. We hebben dat natuurlijk op onze geheel eigenwijze aanpak gedaan, die voor heel veel duikers een verademing was. Hoe vaak hebben we niet te horen gekregen dat we het echt anders deden dan andere duikscholen.

We hebben een duikschool met een hele brede klantenkring, met voornamelijk duikers uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België en Spanje. Het duikcentrum ligt in het levendige stadje Los Llanos, centraal gelegen op La Palma. Van daaruit organiseren we duiken vanaf de kant en vanaf de boot. Duiken doen we het hele jaar door, met de drukste periode in de zomer en de rustige periode in de januari, februari en maart. Op La Palma is het altijd lente, het is heerlijk om hier te wonen en te werken. Geen massatoerisme en je leeft hier samen met de Palmeros.

Het duikcentrum zelf is zeer groot met onbegrensde mogelijkheden. Wij concentreren ons op alleen duiken. Er is echter ook de mogelijkheid om uit te breiden tot een Bar/Restaurant (vergunning is er), privé-feesten, kleine optredens, DJ-sets, noem maar op. Op het afgesloten terras is er genoeg ruimte om van alles te ondernemen.

Mocht een koop een stapje te ver zijn, we bieden het duikcentrum voor pacht (lease-overeenkomst). Dan krijg je de mogelijkheid om het gehele duikcentrum te managen zoals jij dat wilt.

Hier vind je alle info over ons duikcentrum:
https://duiken-la-palma.com/nl/dive-centre-for-sale/ en mocht je nog meer vragen hebben, we beantwoorden ze graag!

Benieuwd naar La Palma?

Hoe het duiken is op La Palma? Menig duiker is er geweest en kwam met enthousiaste verhalen en duikreports terug. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief