Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

DuikeninBeeld-duikdag op 6 juli: meld je nu aan!

Save the date! Op zaterdag 6 juli is de DuikeninBeeld-duikdag – een dag vol gezelligheid, duiken, workshops en een lekkere bbq. De inschrijving is geopend.

Wij nodigen je uit voor de DuikeninBeeld-duikdag, die op zaterdag 6 juli plaats zal vinden bij Scuba-Academie in Vinkeveen.

Wat mag je verwachten?

– Je kunt die dag twee bootduiken maken en als je wilt (alleen duiken mag ook!), kun je een van de drie workshops volgen:
Workshop Wrakfotografie met Cees Kassenberg of
Workshop Zoetwaterbiologie met Ron Offermans of
Workshop Onderwaterfotografie voor beginnende onderwaterfotografen met René Weterings

– Tussen de duiken door staat de lunch voor je klaar
– Afsluitende barbecue (optioneel)
– En heel veel gezellige mensen, waaronder de makers van DuikeninBeeld!

Foto: Cees Kassenberg.

De workshops bestaan uit een uitgebreide briefing met tips vóór de duik (ca. 45 minuten). Maar de hele dag zijn Cees Kassenberg, Ron Offermans en René Weterings aanwezig – op de boot, in het water en bij het duikcentrum – om je vragen te beantwoorden, je te helpen, meer tips te geven en de resultaten te bekijken.

Wat kost het?

Duikdag inclusief twee duiken en lunch – 31 euro en bij inschrijving vóór 1 juni slechts 26,50 euro
Duikdag inclusief duiken, lunch én bbq – 48,50 euro en bij inschrijving vóór 1 juni slechts 41,25 euro

De prijzen zijn exclusief drankjes en flesvullingen. Heb je geen eigen materialen, dan kun je deze bij Scuba-Academie huren.

De workshops worden je aangeboden door DuikeninBeeld. Je mag eraan meedoen, maar het hoeft niet. Als je gewoon lekker wilt duiken, kan dat ook!

Hoe meld je je aan?

Aanmelden kan via redactie@duikeninbeeld.tv. Daarbij geef je je voor- en achternaam, je brevet en je telefoonnummer op. Ook geef je aan welk pakket je kiest: duikdag zonder bbq of duikdag met bbq, en geef je op aan welke workshop je wilt deelnemen (optioneel).
Na aanmelding per e-mail maak je het verschuldigde bedrag voor de duikdag met of zonder bbq over op IBAN NL20INGB0654303169 t.n.v. DuikeninBeeld o.v.v. duikdag 6 juli plus je naam. Binnen twee weken na aanmelding én betaling ontvang je van ons een bevestiging.

Foto: René Weterings.

Let op! Het aantal plaatsen op de boten is beperkt, evenals het aantal deelnemers aan de workshops. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

UPDATE 4 juni 2019: alle boten zitten vol, de inschrijving is gesloten!
Inschrijven voor de Bitterballenduik op woensdag 19 juni kan nog wel. Kijk hier! 

Wat je verder moet weten

Om deel te kunnen nemen aan de DuikeninBeeld duikdag moet je in het bezit zijn van een duikbrevet. Als gebrevetteerd duiker duik je samen met een buddy zonder begeleiding, binnen de limieten van je opleidingsniveau en op eigen verantwoordelijkheid vanaf de boot van Scuba-Academie. Voorafgaand aan de duik krijg je een uitvoerige briefing van de medewerkers van Scuba-Academie. Je dient hun aanwijzingen vóór, tijdens en na de duik op te volgen.

2 reacties

  1. Hallo,
    Mijn naam is Peter Borgman en ik wil mij samen met Marjolein Nieuwland aanmelden voor de Duikdag op 6 juli voor 2 duiken met lunch erbij.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief