Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

DuikeninBeeld-duikdag op 4 juli: meld je nu aan!

Save the date! Of beter nog, meld je nu aan! Op zaterdag 4 juli is de DuikeninBeeld-duikdag – een dag vol gezelligheid, duiken, tips en een lekkere bbq. 

Wij nodigen je uit voor de DuikeninBeeld-duikdag, die op zaterdag 4 juli plaats zal vinden bij Scuba-Academie in Vinkeveen. Na de eerste geslaagde editie in 2019 was het meteen duidelijk dat de dag een vervolg zou krijgen… alleen toen stond ineens de wereld op zijn kop. Maar goed nieuws! Het gaat door maar wel met de nodige aanpassingen en volgens het protocol dat bij Scuba-Academie wordt gehanteerd, en de geldende richtlijnen van de RIVM.

Wat mag je verwachten?

– Je kunt die dag twee duiken maken.
– Tussen de duiken door lunch je op één van de zandeilanden waar je met de boot heen wordt gebracht en waar je gedurende dag blijft.
– Onderwaterfotograaf (en Nederlands Kampioen) René Weterings is aanwezig om onderwaterfotografen tips te geven.
– Je kunt je vintechnieken verbeteren met de instructeurs van Scuba-Academie. Voor je het weet, zwem je de duik achteruit…
– Een klein aantal mensen kan onder begeleiding de Vinkeveense Plassen (een klein stukje dan) verkennen met een onderwaterscooter.
– Afsluitende barbecue op het ruime terras van Scuba-Academie.
– En heel veel gezellige mensen!

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt tot 22, zodat de regels van social distancing zowel bij het duikcentrum, op het terras en op de boten nageleefd kunnen worden. Maar dat betekent niet dat het minder gezellig is!

Wat kost het?

Duikdag inclusief duiken, activiteiten, lunch én bbq – 50,00 euro.

De prijs is exclusief drankjes en flesvullingen. Heb je geen eigen materialen, dan kun je deze bij Scuba-Academie huren.

Hoe meld je je aan?

Aanmelden kan via redactie@duikeninbeeld.tv. Daarbij geef je je voor- en achternaam, je brevet en je telefoonnummer op. Wil je een stukje scooteren, geef dit dan ook aan – wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wil je tips voor fotografie en/of vintechnieken, geef dit ook aan.
Na aanmelding per e-mail maak je het verschuldigde bedrag voor de duikdag met of zonder bbq over op IBAN NL20INGB0654303169 t.n.v. DuikeninBeeld o.v.v. duikdag 4 juli plus je naam. Binnen drie werkdagen na aanmelding én ontvangst van de betaling ontvang je van ons een bevestiging.

Foto: René Weterings.

Wat je verder moet weten

Je bent vanaf 10 uur welkom bij Scuba-Academie. Je hebt dan de tijd om je set op te bouwen, je om te kleden en en nog een kop koffie/thee te drinken. Uiterlijk 11 uur vertrekken de boten richting het zandeiland.

Om deel te kunnen nemen aan de DuikeninBeeld duikdag moet je in het bezit zijn van een duikbrevet. Als gebrevetteerd duiker duik je samen met een buddy zonder begeleiding, binnen de limieten van je opleidingsniveau en op eigen verantwoordelijkheid (vanaf de boot van Scuba-Academie). Voorafgaand aan de duik krijg je een uitvoerige briefing van de medewerkers van Scuba-Academie. Je dient hun aanwijzingen vóór, tijdens en na de duik op te volgen.

Tijdens de dag geldt het protocol van Scuba-Academie. Meld je je aan voor de dag, dan verklaar je middels aanmelding dat je dit protocol (onder voorbehoud van wijzigingen indien de omstandigheden daar aanleiding toe geven) zult opvolgen. Je kunt het hier lezen. Het spreekt voor zich dat je bij klachten zoals (neus)verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, verhoging, benaudheid, koorts, thuisblijft, conform de richtlijnen van de RIVM.

Meld je je aan en moet je onverhoopt annuleren, dan kan dat tot vijf dagen voor de duikdag – het betaalde bedrag wordt dan gerestitueerd. Annuleer je later, dan zit er niets anders op dan zelf een ‘vervanger’ te zoeken. 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief