Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nieuws

DuikeninBeeld-duikdag – ben je erbij?

Save the date! Of beter nog, meld je nu aan! Op zaterdag 23 juli is de DuikeninBeeld-duikdag – een dag vol gezelligheid, duiken, tips en een lekkere bbq. 

Heb jij zin in een leuke dag bootduiken, lunchen en bbq-en met een groep gezellige mensen? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor de DuikeninBeeld-duikdag, die op zaterdag 23 juli plaats zal vinden bij Scuba-Academie in Vinkeveen. Iedere duiker is welkom – beginner, gevorderd, technisch – en of je nu met je eigen buddy of alleen komt!

Ook het team van DuikeninBeeld zal erbij zijn. Onderwaterfotograaf René Weterings kan je vragen over fotografie beantwoorden en je tips geven en filmer Jeroen Thoolen helpt je graag op weg met de nodige tips & tricks zodat jij een leuke videoclip kunt maken van je duik of van het hele event. Natuurlijk staat Cees den Toom met zijn team klaar om je meer te vertellen over het leven in de Vinkeveense Plassen en de wrakken die er liggen.

Tussen de twee bootduiken – ver van de drukte van Zandeiland 4! – krijg je een lunch en aan het einde van de dag is er een barbecue op het heerlijke terras van Scuba-Academie.

Foto: Cees Kassenberg

Praktisch

Duikdag inclusief duiken, activiteiten, lunch én bbq – 55,00 euro.
De prijs is exclusief drankjes en flesvullingen. Heb je geen eigen materialen, dan kun je deze bij Scuba-Academie huren.

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop hieronder. In het venster dat wordt geopend, geef je je voor- en achternaam, e-mailadres, je brevet en je telefoonnummer op. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een betaalverzoek. Pas na ontvangst van je betaling is je plek definitief gereserveerd.*

Update: 18 juli > de voorinschrijving is gesloten. Wil je eigenlijk toch nog komen op 23 juli, stuur dan een mail naar redactie@duikeninbeeld.tv, dan kijken we of er nog een plek is voor je.

Wat je verder moet weten

Je bent vanaf 9 uur welkom bij Scuba-Academie. Je hebt dan de tijd om je set op te bouwen, je om te kleden en en nog een kop koffie/thee te drinken. Om 10 uur vertrekken de boten richting de eerste duiklocatie.

Om deel te kunnen nemen aan de DuikeninBeeld duikdag moet je in het bezit zijn van een duikbrevet. Als gebrevetteerd duiker duik je samen met een buddy – zonder begeleiding, binnen de limieten van je opleidingsniveau en op eigen verantwoordelijkheid (vanaf de boot van Scuba-Academie). Voorafgaand aan de duik krijg je een uitvoerige briefing van de medewerkers van Scuba-Academie. Je dient hun aanwijzingen vóór, tijdens en na de duik op te volgen.

Meld je je aan en moet je onverhoopt annuleren, dan kan dat tot zeven dagen voor de duikdag – het betaalde bedrag wordt dan gerestitueerd. Annuleer je later, dan zit er niets anders op dan zelf een ‘vervanger’ te zoeken.

Heb je vragen, dan kun je ons mailen op redactie@duikeninbeeld.tv.

Foto: Rene Weterings
Foto: Cees Kassenberg.
Foto: René Weterings.

3 reacties

  1. Ja! Ik ben erbij!

    REAGEREN
  2. Present!

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief