Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken

Duiken tegen kanker

Ken je ze al, de blauwe armbandjes met de tekst Duiken tegen kanker? Sterker nog, heb je er al één en steun je deze broodnodige actie?

Ruim twee jaar geleden kreeg de vrouw van de Belgische onderwaterfotograaf Marc Vermeiren de diagnose kanker. Net als voor zovelen met dezelfde diagnose ontstond een lange, zware weg van behandelingen. Zijn vrouw bleek een zeldzame vorm van kanker te hebben, waar nog niet veel over bekend is.

Doordat er ontzettend veel verschillende vormen van tumoren bestaan, is er nog steeds heel veel onderzoek nodig. Voor deze onderzoeken is uiteraard weer geld nodig. Om een bijdrage te kunnen leveren aan het budget voor onderzoek, startte hij een actie Duiken tegen kanker, waar in Nederland en België heel veel reacties op komen. Helaas zijn er nog maar heel weinig mensen, die niemand in hun directe omgeving hebben met deze slopende ziekte.

bandjes

Duiken tegen kanker gaat een groot event organiseren, waarvan de datum en de activiteiten later bekend gemaakt zullen worden en waarover wij je uiteraard ook over zullen informeren.

Maar je kunt nu alvast een bijdrage leveren! Schaf één van de blauwe, siliconen polsbandjes van Duiken tegen kanker aan en draag deze!
De bandjes zijn op verschillende plaatsen verkrijgbaar, zowel in Nederlandse en Belgische duikwinkels. De bandjes zijn te koop voor € 3 per stuk (meer doneren mag uiteraard!) en natuurlijk komt dit bedrag volledig ten goede van het onderzoek naar deze ziekte en de behandeling hiervan.

Jouw Duiken tegen kanker-foto?
Duikeninbeeld start een foto-album voor Duiken tegen kanker. Hierin zien we graag jullie foto’s van de hele duikvereniging met een polsbandje van Duiken tegen kanker, of van jezelf op een mooie duikbestemming met je polsbandje of… verzin het zelf maar en verras ons!
Voor de eerste 100 foto’s doneert DuikeninBeeld per foto één euro aan de actie.
Je kunt je foto mailen naar redactie(at)duikeninbeeld.tv (graag in formaat 800*600 pixels, 72 dpi).

Foto’s: Openingsfoto – John Landa, Duikbandjes – Marloes Otten

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief