Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Vijf redenen voor een (duik)vakantie op Malta

Wil jij op (duik)vakantie? Dit zijn vijf redenen om voor Malta te kiezen!

Voor elke duiker

Malta is voor iedereen! Het is met het fantastische zicht en de goede omstandigheden een perfecte plek om een duikopleiding te volgen. En heb je dat brevet al, maar nog niet zo veel ervaring, dan kun je hier heerlijk duiken. Maar ook voor de gevorderde duiker is er voldoende uitdaging met de tunnels, grotjes en wrakken. En voor de hardcore technische duiker liggen er op grote diepte interessante wrakken en zijn er voldoende aanbieders van speciale ademgasmengsels en technische materialen.

Kristalhelder

Het water rond Malta is kristalhelder. Je kunt ongelooflijk ver kijken. Dat maakt de grillige onderwaterlandschappen met hoge wanden, rotspartijen en uitgestrekte zeegrasvelden nog indrukwekkender!

Combineren

Een vakantie op Malta kun je prima combineren met buureilanden Gozo en Comino. Je kunt kiezen voor een dagje duiken (en sightseeing) op Gozo of er een paar dagen verblijven. Wil je duiken bij Comino, dan is dat een dagtrip per boot.

Wrakken

Rond Malta zijn heel wat zeeslagen uitgevochten. Het resultaat? Er liggen vele oude wrakken op de bodem en ook in de afgelopen jaren zijn er de nodige schepen als kunstrif afgezonken. Fascinerend!

Boven en onder water

Malta is een geweldige bestemming waar je boven en onder water kunt combineren. Een ochtend met twee duiken en de middag cultuur snuiven, zonnen of actief? Het eiland biedt de nodige afwisseling.

Nedjet-Duzen_St-Pauls-Bay_Maltashutterstock_396644407

1 reactie

  1. Malta moet je doen voor de wrakken, Gozo moet je doen voor de onderwaterlandschappen.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief