Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Advertorial

Vijf redenen voor een (duik)vakantie op Gozo

Wil jij op (duik)vakantie? Dit zijn vijf redenen om voor Gozo te kiezen!

Voor elke duiker

Het eiland Gozo bij Malta is een bestemming voor iedereen – of je nu duikt of snorkelt en ongeacht je niveau en ervaring! Het zicht is fantastisch en de omstandigheden zijn goed, dus is het een perfecte plek om een duikopleiding te volgen. En heb je dat brevet al, maar nog niet zo veel ervaring, dan kun je hier heerlijk duiken. Ook voor de gevorderde duiker is er voldoende uitdaging met tunnels, grotjes en wrakken. En de hardcore technische duiker kan hier wrakken op grotere diepten exploreren.

Kristalhelder

Het water rond Gozo is kristalhelder. Je kunt ongelooflijk ver kijken. Dat maakt de grillige onderwaterlandschappen met hoge wanden, rotspartijen en uitgestrekte zeegrasvelden nog indrukwekkender!

Combineren

Een vakantie op Gozo kun je prima combineren met buureilanden Malta en Comino. Je kunt kiezen voor een dagje duiken (en sightseeing) op Malta of er een paar dagen verblijven. Wil je duiken bij Comino, dan is dat een dagtrip per boot.

Comfortabel het water in

Op Gozo maakt men het duikers makkelijk. Op de verschillende duikspots zijn trappen geplaatst zodat je makkelijk het water in kunt gaan – op sommige plekken hoef je maar een paar treden af en op, op andere plekken is de trap wat langer en steiler!

Boven en onder water

Gozo is een geweldige bestemming waar je boven en onder water kunt combineren. Een ochtend met twee duiken en de middag cultuur snuiven, zonnen of actief? Het eiland biedt de nodige afwisseling.

zoutpannen-Gozo

1 reactie

  1. Leuke bestemmming! Wij zijn met het hele gezin geweest twee jaar geleden.

    REAGEREN

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief