Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Duiken in Il Grande Blue

 Duiken in Il grande Blu! Het Portofino zeereservaat en Il Grande Blu Divecenter staan garant voor afwisseling: steile wanden, wrakken, gevarieerd onderwaterleven en zelfs een Christusbeeld. Elke duiker en freediver kan hier terecht.

Il Grande Blu Divecenter staat op een klif vlakbij het idyllische Portofino, dat een uurtje rijden van Genua is. Het duikcentrum biedt duiken en opleidingen aan voor elke duiker – recreatief en technisch.

Zeereservaat
Het water rond Portofino is beschermd en het leven in dit reservaat is dan ook overweldigend, zelfs bloedkoralen kom je hier nog tegen. Door de bescherming wordt er niet gevist, waardoor vissen de kans krijgen zich te vermenigvuldigen en groot te worden. De onderwaterwereld is kleurig.

Technisch
Ook technische duikers komen hier aan hun trekken. Gezien de ligging vlakbij de haven van Genua is in het verleden menig schip hier gezonken. Je kunt er duiken op minder diepe maar ook op hele diepe wrakken, zoals de legendarische Haven. Het duikcentrum is dan ook een full technical diving center, waar ook technische ademgassen worden gevuld en technische sets te huur zijn.

Een duikcentrum op één van de mooiste plekken van Italië met een zeereservaat voor de deur! Ciao!

Meer info over Il Grande Blu Divecenter met foto’s en filmpjes….

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met * zijn verplicht *

Nieuwsbrief